(…). La via estatutària ha fracassat digui el que digui el Tribuna Constitucional. Els federalistes, amb els seus plantejaments, sembla que facin humor negre, i l’Espanya política es reforça i se’n fot de nosaltres. (…)

Però aprofiten que la societat catalana està cansada, desunida, que encara no s’ha desenganxat del tot de la transició i els seus pactes inconfessables. I que no hem admès que o trenquem la gàbia de l’estat de les autonomies, o aquesta acabarà amb nosaltres.

(…) l’afer Palau, i més encara, Pretòria, han demostrat que la societat catalana ha viscut enfangada i fent el cec davant la corrupció, que sabia que hi era, (…) Tothom ha callat, el nostre sistema judicial, les nostres forces de seguretat, el poder econòmic i financer, la nostra classe política, i perquè no dir-ho, una gran part de la societat civil captiva per les subvencions de l’establishment i la por als poders fàctics que també han col·laborat per tal que la pedagogia de la corrupció fos estesa.

(…) Ara, però, quan tot toca sostre, quan cauen moltes venes dels ulls, és hora de fer un gran pas endavant i superar tots els condicionants que hem tingut durant anys i enfrontar-nos als poderosos.
Ha de ressorgir una nova Catalunya que trenqui amb el passat, amb l’estatus quo, amb els poderosos i els seus mitjans de comunicació. Una nova Catalunya que en aquest proper cicle electoral, a les nacionals, municipals i estatals, sigui capaç de demostrar amb el seu vot, per un partit o en blanc, que té la voluntat de dir a la classe dirigent, a la classe política i als poderosos, que no és això, companys, i que s’ha acabat.

Llegir sencer: Tribuna.cat

Si ens podem estalviar el vots en blanc, millor. S’ha de capgirar el Parlament del tot i aconseguir una majoria independentista. Ja estem tips dels polítics que no veuen mes enllà d’aquest cul d’olla que es Espanya.

Anuncios